top of page

ASPA FISKE

Hej alla glada fiskevänner där ute! Linus Asp heter jag och är personen bakom Aspa Fiske. Havsöringsfisket är något av det roligaste samtidigt som det kan vara något av det svåraste och det är just den combo som gör detta fisket till något alldeles exktra.

Mer om Aspa Fiske

Aspa Fiske skall vara en digital guide som hjälper framförallt nya fiskare som tänker lägga lite tid på Varbergs kust och vill spara både energi och tålamod för att lyckas. Vi vill att så många som möjligt får upp ögonen för de utmaningar hela Sverige står för när det kommer till fiskevård. Ju fler personer som blir involverade i fisket desto starkare blir vi.
 

För min del så har laxfisket i strömmande vatten blivit en ny favorit och det kommer bli mer och mer fiske i framförallt Norge och Mandalselva framöver. Men tack vare att jag bor så nära kusten idag kommer det alltid finnas tid för havsöring och det kommer alltid vara då jag mår som bäst.

 

När jag fiskar havsöring har jag ett stort pannben och ger oftast aldrig upp förrän sista kastet är gjort. Jag är alltid glad ute vid vattnet och stannar gärna och byter lite ord med andra man möter. Hör ni någon som står ute i vadarna och sjunger lite för sig själv behöver ni inte bli oroliga, det är bara jag som njuter av at jag har möjligheten till att fiska.

P1040179.RW2

Telefon

0702 - 20 55 94

Email

Följ Oss

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page